Prancūzijos ir Togo pilietybes turintis 29 metų futbolininkas yra Prancūzijos „Nice“ auklėtinis, o Lietuvos futbolo gerbėjams yra gerai pažįstamas, nes 2013-2019 m. su pertraukomis atstovavo Vilniaus „Žalgiriui“.

Be to, „Sūduvos“ naujokas yra rungtyniavęs Sofijos CSKA klube Bulgarijoje, „Trabzon“ – Turkijoje, Džurdžu „Astra“ – Rumunijoje ir „Taraz“ bei Aktau „Kaspij“ – Kazachstane.

„Mane sudomino klubo planai, stengsiuosi būti naudingas komandai siekiant pergalių ir viso sezono tikslų“, – padėjęs parašą ant sutarties su Marijampolės klubu sakė S. Nyuiadzi.

Futbolininkas „Sūduvoje“ vilkės 13 numeriu pažymėtus marškinėlius.

2021 m. A lygos čempionate po 2 turų „Sūduva“ turi 3 taškus ir užima 4-ąją vietą. Kitas rungtynes marijampoliečiai žais penktadienį (kovo 19 d.) 18 val. savame „Hikvision“ arenos manieže su Kėdainių „Nevėžiu“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)