Apie savo pasitraukimą iš Švedijos rinktinės Z. Ibrahimovičius paskelbė dar 2016-ųjų vasarą, kai komanda jau po grupių etapo pasitraukė iš Europos futbolo čempionato. Iki tol puolėjas nacionalinėje komandoje buvo spėjęs sužaisti 116 rungtynių ir įmušti 62 įvarčius.

Visgi praėjusių metų lapkritį vieno iš interviu metu Z. Ibrahimovičius leido suprasti, jog dabar neatsisakytų vėl užsivilkti nacionalinės komandos marškinėlių, o tai išgirdęs Švedijos rinktinės treneris Janne Anderssonas specialiai nuskrido į Milaną ir susitiko su ryškiausia šalies futbolo žvaigžde.

Šį sezoną Italijos „Serie A“ pirmenybėse Z. Ibrahimovičius yra pelnęs 14 įvarčių ir rezultatyviausiųjų sąraše dalijasi 4-6 vietas su Lautaro Martinezu ir Ciro Immobile.

Artimiausias rungtynes Švedija žais kovo 25 ir 28 dienomis – atitinkamai su Gruzija ir Kosovu. Tai bus 2022-ųjų pasaulio futbolo čempionato atrankos turnyro rungtynės.

Į pasklidusią žinią apie Švedijos rinktinės kvietimą Z. Ibrahimovičius socialiniame tinkle „Twitter“ sureagavo sau būdingu stiliumi: „Dievo sugrįžimas“.


Švedijos rinktinėje Zlatanas debiutavo 2002-aisiais, būdamas 19-metis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)