„Manchester United“ veikiausiai graušis nagus dėl epizodo 38-ą min., kai Harry Maguire'as nepataikė į vartus iš 20 cm atstumo.

Britas koja nukreipė kamuolį ne į tinklą, o į virpstą ir griebėsi už galvos.

„Aš turiu pataikyti. Čia nėra jokio pasiteisinimo. Tačiau todėl esu gynėjas, o ne puolėjas“, – apie nevykusį epizodą „BT Sports“ vėliau kalbėjo H. Maguire'as.

18-metis Amadas Diallo 50-ą min. galva įmušė įvartį ir pelnė savo pirmąjį įvartį „Manchester United“ komandoje. Neabejotinai, tai pagerino „raudonųjų velnių“ nuotaiką. Vis dėlto pergalės savo rankose Mančesterio klubas neišlaikė.

Per pridėtą rungtynių laiką „Milan“ nuo pralaimėjimo išgelbėjo Danijos rinktinės kapitonas Simonas Kjaeras, išlyginęs rezultatą 1:1.

Abejose komandose trūko ryškiausių žvaigždžių.

„Milan“ ketvirtadienį žaidė be Zlatano Ibrahimovičiaus ir Ante Rebičiaus, o aikštės šeimininkai turėjo verstis be Edinsono Cavani, Marcuso Rashfordo ir Paulio Pogba paslaugų.

Italų komanda viliasi, kad atsakomojoje dvikovoje kovo 18 dieną šiuo metu traumuotas Z. Ibrahimovičius jau galės žaisti.

Didelį žingsnį ketvirtfinalio link žengė Amsterdamo „Ajax“ komanda, ketvirtadienį 3:0 įveikusi „Young Boys“ futbolininkus. Įvarčius nugalėtojams pelnė Davy Klaassenas (62 min.), Dušan Tadičius (82) ir Brianas Brobbey (90+2).

Taip pat geras galimybes prasibrauti į kitą etapą turi „Villarreal“ klubas, išvykoje 2:0 įveikęs Kijevo „Dynamo“. Įvarčius ispanų ekipai pelnė Pau (50 min.) ir Raulis Albiolis (52).

Steveno Gerrardo treniruojamas Glazgo „Rangers“ su Prahos „Slavia“ pirmąsias aštuntfinalio rungtynes sužaidė lygiosiomis 1:1.

Vėlų ketvirtadienio vakarą vyko kiti keturi aštuntfinalio susitikimai, kur pergales iškovojo favoritai.

„Arsenal“ išvykoje 3:1 palaužė Pirėjo „Olympiakos“, Jose Mourinho treniruojama „Tottenham Hotspur“ dėka dviejų Harry Kane'o įvarčių šventė pergalę prieš Zagrebo „Dinamo“.

Pergalėmis pirmose tarpusavio rungtynėse džiaugėsi „FC Granada“ (2:0 prieš „Molde“) ir „AS Roma (3:0 prieš Donecko „Šachtior“).

Visi rezultatai:

Amsterdamo „Ajax“ – „Young Boys“ 3:0 (0:0)

Kijevo „Dynamo“ – „Villarreal“ 0:2 (0:1)

„Manchester United“ – „AC Milan“ 1:1 (0:0)

Prahos „Slavia“ – Glazgo „Rangers“ 1:1 (1:1)

„AS Roma“ – Donecko „Šachtior“ 3:0 (1:0)

Pirėjo „Olympiakos“ – „FC Arsenal“ 1:3 (0:1)

„Tottenham Hotspur“ – Zagrebo „Dinamo“ 2:0 1:0)

„FC Granada“ – „Molde FK“ 2:0 (1:0)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)