Mančesterio derbyje triumfavo „Manchester United“ vienuolikė, kuri laimėjo 2:0 bei nutraukė „Manchester City“ 21 pergalės seriją.

„Raudonieji velniai“ į priekį išsiveržė jau 2-ąją minutę, kai Anthony Martialio uždirbtą 11 metrų baudinį realizavo Bruno Fernandesas.

Po praleisto įvarčio Pepo Guardiolos kariauna perėmė iniciatyvą ir rengė vieną išpuolį po kito, bet Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai atsilaikė.

Negana to, „Man United“ persvarą 50-ąją minutę padvigubino krašto gynėjo Luke'o Shaw įvartis, po kurio „Man City“ nebeatsitiesė.

Nors ir pralaimėjo, „Man City“ su 65 taškais toliau užtikrintai žengia pirmoje vietoje, o „Man United“ futbolininkai su 54 taškais yra antri.


Žemyn toliau krenta prieš Kalėdas dar pirmavusi „Liverpool“ ekipa, kuri pirmą kartą per visą savo istoriją pralaimėjo šeštą mačą namuose iš eilės.

Fatališką nesėkmių periodą išgyvenantys Jurgeno Kloppo auklėtiniai šįkart „Anfield Road“ stadione 0:1 krito prieš vienus autsaiderių Londono „Fulham“.

Vienintelį įvartį į čempionų vartus po Mohamedo Salah klaidos mušė Mario Lemina.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Newcastle United“ 0:0 sužaidė su „West Bromwich Albion“, o Londono „Tottenham“ 4:1 susitvarkė su Londono „Crystal Palace“ – nugalėtojams po du įvarčius pelnė Garethas Bale'as ir Harry Kane'as.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)