„Raudonieji velniai“ trečiadienį išvykoje be įvarčių išsiskyrė su Londono „Crystal Palace“.

Tokiu pačiu rezultatu baigėsi jau trečios Mančesterio futbolininkų rungtynės paeiliui. Iš viso šiame „Premier“ lygos sezone nulines lygiąsias jie fiksavo šeštą kartą – daugiausiai tarp 20 elitinio diviziono ekipų. Tokiu būdu „Manchester United“ pakartojo savo visų laikų rekordą – jei tik šis žodis apskritai tinkamas tokia proga.

Per mačą Londone svečiai į vartus smūgiavo vos sykį, o dėl traumos mėnesį nerungtyniaujančio Paulio Pogbos jau ėmė ilgėtis net tie, kuriems gerokai įgriso prancūzo kaprizai.


Nepaisant tokios nykios serijos, konkurentai – atlaidūs.

„Manchester United“ išsilaikyti antroje pozicijoje padėjo „Leicester City“, taip pat lygiosiomis (1:1) išvykoje išsiskyręs su „Burnley“.

Šeimininkai net pirmavo po Matejaus Vydros taiklaus smūgio, bet į jį atsakė Kelechi Iheanacho.

Kitose rungtynėse „Sheffield United“ 1:0 įveikė Birmingamo „Aston Villa“. Vienintelį įvartį įmušė Davidas McGoldrickas.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Tuo metu Italijos „Serie A“ čempionate taškus toliau barsto antroje vietoje žengiantis „Milan“, trečiadienį savoje aikštėje 1:1 sužaidęs su „Udinese“.

Šeimininkai balansavo ties pralaimėjimu, bet jau septintą antro kėlinio pridėto laiko minutę rezultatą išlygino 11 m baudinį realizavęs Franckas Kessie.

Lyderių trejetą vejasi Bergamo „Atalanta“ ir „Roma“.

Pirmoji 5:1 sutriuškino autsaiderę „Crotone“, sostinės atstovai 2:1 palaužė Florencijos „Fiorentina“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)