Gausią įvykių dvikovą Ronaldo Koemano auklėtiniai namuose laimėjo 3:0 ir pasiekė revanšą už nesėkmę 0:2 pirmajame susitikime.

Šeimininkų viltis jau 12-ą min. atgaivino Ousmane'as Dembele, tačiau antrame kėlinyje Sevilijos atstovai turėjo auksinę progą „Barcos“ misiją paversti beveik neįmanoma.

Vis dėlto Lucasas Ocamposas smūgiuodamas nuo 11 m žymos nesugebėjo įveikti vartininko Marco-Andre ter Stegeno.

Nepaisant to, „Sevilla“ iki pagrindinio laiko pabaigos išlaikė tenkinusį rezultatą, tačiau tuomet situaciją komplikavo saugo Fernando raudona kortelė.

Jau ketvirtą kompensuoto laiko minutę Antoine'o Griezmanno perdavimas varžovų baudos aikštelėje surado Gerardą Pique, kuris galva nukreipė kamuolį į vartus, išlygindamas bendrą santykį. 34-erių gynėjui tai buvo vos antras įvartis šiame sezone.

„Sevilla“ kapituliavo pratęsimo pradžioje. Martinas Braithwaite'as griūdamas pasiekė kamuolį galva ir išvedė šeimininkus į priekį.

Netrukus dar viena raudona kortelė buvo parodyta Luukui de Jongui, kuris protestavo dėl teisėjo sprendimų jau būdamas pakeistas.

„Kovėmės iki visiško išsekimo. Kaip treneris, negaliu prašyti iš komandos daugiau nei ji parodė šiandien“, – džiūgavo R. Koemanas.

Finale „Barcelona“ susitiks su Bilbao „Athletic“ komanda, kuri pusfinalyje eliminavo Valensijos „Levante“. Pirmoji šios poros akistata Bilbao baigėsi 1:1, atsakomojoje pergalę po pratęsimo 2:1 pasiekė „Athletic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)