Nors UEFA Europos lygos aštuntfinalio burtai į vieną porą suvedė „Manchester United“ ir „Milan“ klubus, šį savaitgalį Ibra patyrė traumą ir trims savaitėms iškrito iš rikiuotės.

Z. Ibrahimovičius buvo pakeistas rungtynių tarp „Roma“ ir „Milan“ (1:2) ekipų 56 minutę, o netrukus paaiškėjo, kad susižeidė šlaunies raumenį.

Tai reiškia, kad jis negalės padėti saviškiams per du Anglijos ir Italijos futbolo galiūnų susirėmimus, pirmasis kurių vyks kovo 11 d. Mančesteryje, o antrasis – kovo 18 d. Milane.

Raudonųjų Velnių aprangą charizmatiškasis veteranas iš Švedijos vilkėjo 2016-2018 metais ir per sužaistus 53 mačus pasižymėjo 29 įvarčiais. Vėliau Ibra išvyko žaisti į JAV, o tada grįžo į Italiją.

„Manchester United“, kuris Anglijos „Premier“ lygoje žygiuoja antras, šešioliktfinalyje lengvai (4:0 ir 0:0) įveikė San Sebastiano „Real Sociedad“ barjerą.

Tuo metu taip pat antrą vietą Italijos „Serie A“ užimantis „Milan“ tik dėl svečiuose pelnytų įvarčių taisyklės (2:2 ir 1:1) palaužė Belgrado „Crveną Zvezdą“.

UEFA Europos lygos finalas planuojamas gegužės 26 d. Gdanske, Lenkijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)