„Mes į šitą šventę nebuvome kviesti, mes vietą joje nusipelnėme sunkiu darbu. Tačiau tai jau praeitis. Žinome ir labai gerbiame savo varžovą, jo istoriją. Manau, kad jie turi daugiau šansų“, – pažymėjo panevėžiečių treneris Joao Martinsas.

„Manau, kad tokios rungtynės reiškia labai daug, tai – dar viena galimybė iškovoti trofėjų, sukurti istoriją. Tai yra didelis šansas Panevėžiui pasižymėti“, – teigė „Panevėžio“ kapitonas Paulius Janušauskas.

Dėl saugumo reikalavimų abiejų komandų konferencijos vyko atskirai, tad po panevėžiečių salėje pasirodė „Žalgirio“ atstovai.

„Tai bus pirmos oficialios rungtynės, tad kiekviena komanda norės save parodyti iš gerosios pusės bei tinkamai pasiruošti artėjančiam sezonui. Tai bus sudėtingos rungtynės, todėl turėtų būti įdomu. Norime būti lankstūs schemose ir taktikose. Norime, kad komanda būtų mobili ir stipri. Tai yra esminiai dalykai, kurių aš tikiuosi iš komandos“, – kalbėjo „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas.

„Visi aistruoliai ir mes patys su nekantrumu laukiame čempionato starto, viskas prasideda nuo Supertaurės. Manau, bus tikrai įdomus renginys, gaila, be žiūrovų, tačiau prie to dalyko truputį jau pripratome. „Panevėžys“ – gera komanda, ne veltui laimėjo LFF taurę, tad laukia, manau, tikrai nuostabus renginys“, – akcentavo komandos senbuvis Mantas Kuklys, kuris yra rezultatyviausias dvikovų dėl LFF Supertaurės žaidėjas, savo sąskaitoje iki šiol sukaupęs tris įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)