57 metų Jose Beckeris paskendo viename ežere, netoli atostogoms skirto namo pietų Brazilijoje, praneša vietos teisėsaugos institucijos.

Maždaug apie 17 val. vietos laiku buvo paskelbta apie J. Beckerio dingimą, vietos gaisrininkai surinko ir išsiuntė paieškos grupę. Ši dar prieš vidurnaktį rado Jose kūną. Jokių nuorodų apie nusikalstamą veiką nerasta.

„Reuters“ praneša, kad anot vietos policijos, Jose Beckeris prieš mirtį ežere plaukiojo.

Užuojautą vartininkui pareiškė keli Brazilijos futbolo klubai.


Alissonas savo profesionalo karjerą pradėjo „Internacional“ komandoje, sužaidė už brazilų klubą 115 rungtynių, kol 2016 metais persikėlė į Romą. Nuo 2018 metų jis vilki „Liverpool“ marškinėlius.

Dar 2018 metais A. Beckeris pasakojo, kad jo tėvas daug prisidėjo prie to, kad jis taptų vartininku. Pats Jose taip pat yra žaidęs vartininko pozicijoje.

5 metais vyresnis Alissono brolis žaidžia „Fluminense“ komandoje.

„Turiu vartininkų šeimą. Mano tėvas žaidė už savo darbo komandą, mano mama žaidė rankinį mokykloje, o mano senelis žaidė mėgėjų futbole. Vėliau žaisti pradėjo mano brolis, o stebėdamas jį, aistrą futbolui pajutau ir aš. Tai mano kraujyje, mano šeimoje“, – kalbėjo A. Beckeris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)