Rolando Koemano auklėtiniai namuose 3:0 (0:0) nugalėjo „Elche“ futbolininkus, o pagrindiniu veikiančiu personažu aikštėje buvo šeimininkų superžvaigždė Lionelis Messi.

„Barcelona“ varžovų gynybą pralaužė iš karto po pertraukos, o 33-ejų metų argentinietis įmušė du vienas už kitą gražesnius įvarčius.

48 min. inicijavęs ataką jis nukreipė kamuolį į vartus po Martino Braitwaithe'o perdavimo kulnu, o 69 min. išpuolį techniškai užbaigė po Frenkie de Jongo perdavimo, kuris kamuolį į baudos aikštelę „pristatė“ po meistriško reido per pusę aikštės.

Trečią katalonų įvartį 73 min. pelnė Jordi Alba.

Po šios pergalės „Barcelona“ turnyro lentelėje toliau užima trečiąją vietą – turi 50 taškų po 24 susitikimų. Antroje vietoje yra Madrido „Real“ (52 taškai), o pirmauja rungtynėmis mažiau sužaidusi Madrido „Atletico“ (55 taškai) ekipa.

„Elche“ vienuolikė su 21 tašku yra priešpaskutinė, 19-1.

L. Messi su 18 įvarčių rezultatyviausių žaidėjų sąraše pakilo į pirmąją vietą. Urugvajietis Luisas Suarezas iš „Atletico“ yra pasižymėjęs 16 kartų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)