Praėjusią vasarą į Arabijos pusiasalį išvykęs lietuvis spėjo sužaisti vos 9-erias rungtynes, per kurias praleido 10 įvarčių. Tolesnį jo pasirodymą praėjusį gruodį buvo sustabdžiusi trauma.

Ją išsigydęs G. Arlauskis nebegrįžo nei į „Al Shabab“ vartus, nei ant atsarginių suolo.

Rumunijos žiniasklaida spekuliuoja keliomis versijomis, kodėl futbolininkas paliko klubą. Digisport.ro praneša, kad G. Arlauskiui buvo sunku prisitaikyti prie gyvenimo musulmoniškoje šalyje, be to, komandoje esą kelis mėnesius vėlavo atlyginimai.

Kitais duomenimis, lietuvis „netilpo“ į Saudo Arabijos pirmenybėse taikomą septynių legionierių limitą. Dabartinių čempionato lyderių gretose rungtyniauja tokie futbolininkai kaip buvusi „Sevilla“ (Ispanija) žvaigždė iš Argentinos Everis Banega, „Manchester United“ (Anglija) epizodiškai pasirodęs nigerietis Odionas Ighalo, Portugalijos jaunimo rinktinėse žaidęs Fabio Martinsas.

Skelbiama, kad dabar G. Arlauskio paslaugomis domisi Rumunijos čempionai CFR, iš kurių stovyklos jis ir persikėlė į Saudo Arabiją.

Klužo ekipoje vartininkas žaidė 2017-2020 metais, o prieš tai Rumunijoje dar gynė Bukarešto „Steaua“ ir Urzičenio „Unirea“ garbę.

„Šiauliuose“ karjerą pradėjęs buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas taip pat yra atstovavęs Kazanės „Rubin“ (Rusija), „Watford“ (Anglija) ir Barselonos „Espanyol“ (Ispanija) klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)