Nors jau 3-ią min. į priekį išsiveržė svečiai, Carlo Ancelotti auklėtiniai pirmavo 3:1, vėliau – 4:3.

Jose Mourinho komanda santykį dar kartą išlygino 83-ią min.

Pratęsime lemiamas buvo Bernardo smūgis 97-ą min. po Gylfi Sigurdssono perdavimo. Islandas trečiadienį iš viso išdalino tris rezultatyvius perdavimus.

Dviem įvarčiais nugalėtojų gretose pasižymėjo Richarlisonas, po vieną pridėjo Dominicas Calvertas-Lewinas ir tas pats G. Sigurdssonas.

„Tottenham Hotspur“ atsakė dviem Davinsono Sanchezo, Eriko Lamelos ir Harry Kane'o įvarčiais.

Kitose penkto FA taurės turnyro etapo rungtynėse trečiadienį „Manchester City“ svečiuose 3:1 susitvarkė su antrame divizione rungtyniaujančia „Swansea“.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Kyle'as Walkeris, Raheemas Sterlingas ir Gabrielis Jesusas. Du rezultatyvius perdavimus atliko Rodri.

Josepo Guardiolos auklėtiniai visuose turnyruose laimėjo 15-ą kartą iš eilės, taip pagerindami ankstesnį Anglijos elitinės lygos rekordą, kuriuo dalinosi „Preston“ ir Londono „Arsenal“.

Pergalę šventė ir „Leicester City“, 1:0 nurungęs „Brighton“, bei „Sheffield United“, tokiu pačiu rezultatu palaužęs „Bristol City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)