Jurgeno Kloppo auklėtiniai namuose 1:4 turėjo pripažinti lygoje pirmaujančių „Manchester City“ futbolininkų pranašumą.

Ketvirtąją vietą užimantys „Liverpool“ nuo lyderių atsilieka jau 10 taškų. Negana to, „Man City“ turi vieną mačą atsargoje.

Pepo Guardiolos kariauna Liverpulyje galėjo išsiveržti į priekį jau pirmajame kėlinyje, bet 37-ąją minutę 11 metrų baudinio nerealizavo Ilkay'us Gundoganas.

Vokietis reabilitavosi antrojo kėlinio pradžioje, kai išvedė svečius į priekį 49-ąją minutę. Tiesa, 63-ąją minutę rezultatą išlygino 11 metrų baudinį įmušęs Mohamedas Salah.


Netrukus „Liverpool“ subyrėjo, o labiausiai prie to prisidėjo Alissonas. Vienu geriausių pasaulio vartininkų laikomas brazilas padarė dvi iš eilės sunkiai suvokiamas klaidas.

Iš pradžių, 73-ąją minutę, Alissonas atidavė kamuolį Philui Fodenui, kuris atliko perdavimą I. Gundoganui, o šis pelnė savo antrąjį įvartį.


Jau po trijų minučių „Liverpool“ vartininkas suklydo dar grubiau ir suteikė šansą Raheemui Sterlingui pasiųsti kamuolį į tuščius vartus.

83-ąją minutę tašką šiame mače padėjo stipriu smūgiu dar kartą Alissoną nubaudęs Ph. Fodenas.


Kitose sekmadienio „Premier“ lygos rungtynėse „Tottenham“ 2:0 įveikė „West Bromwich Albion“. Po įvartį pelnė Harry Kane'as ir Heung-min Sonas.

„Leicester City“ ir „Wolverhampton“ sužaidė 0:0, o Londono „Chelsea“ 2:1 palaužė „Sheffield United“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)