Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai savo „Old Trafford“ tvirtovėje buvo priversti tenkintis rezultatyviomis lyiosiomis 3:3 (2:0) su Liverpulio „Everton“ komanda.

Šeimininkai po tikslių Edisono Cavani (24 min.) ir Bruno Fernandeso (45 min.) smūgių per pirmą kėlinį susikrovė dviejų įvarčių pranašumą, tačiau vos per kelias antro kėlinio pradžios akimirkas jį išbarstė: 49 ir 52 min. pasižymėję Abdoulaye'us Doucoure'as ir Jamesas Rodriguezas žaibiškai išlygino rezultatą – 2:2.

Nors 70 min. Scottas McTominay'us dar kartą išvedė „Man United“ į priekį, jau per teisėjo pridėtą laiką, 90+5 min., lygiąsias svečiams po standarto išplėšė Dominicas Calvertas-Lewinas.

Du taškus praradę mančesteriečiai su 45 taškais išsaugojo antrą vietą, bet nepasinaudojo proga bent laikinai pasivyti „Manchester City“ (47 tšk.), turinčio du susitikimus atsargoje.

Kitame šeštadienio mače Birmingamo „Aston Villa“ po įvarčio 2 min. 1:0 (1:0) nugalėjo Londono „Arsenal“.

Sekmadienį 18 val. 30 min. „Anfield“ stadione susigrums titulą ginantis FC „Liverpool“ ir dabartinis lyderis „Man City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)