Rezultatyviausias šio sezono Italijos „Serie“ čempionato futbolininkas pridėjo dar vieną tikslų smūgį, o jo vedamas Turino „Juventus“ klubas namuose 2:0 (1:0) įveikė AS „Roma“ ekipą ir aplenkė ją turnyro lentelėje.

Portugalas itin technišku smūgiu kaire koja pasižymėjo jau 13 minutę, o po dar dešimties minučių buvo labai arti dublio, bet sukirto kamuolį į skersinį ir dar prašė teisėjo parodyti savo laikrodį, fiksuojantį, ar kamuolys nekirto vartų linijos.

Turiniečių pergalę 69 min. įtvirtino varžovų gynėjas Ibanezas, gelbėjęs komandą nuo antro C. Ronaldo įvarčio, bet netyčia pasiuntęs kamuolį į savo vartus.

„Juventus“ su 42 taškais pakilo į trečią vietą ir šiuo metu atsilieka tik nuo Milano „Inter“ (47 tšk.) bei AC „Milan“ (46 tšk.).

Pats C. Ronaldo per savo gimtadienį socialiniuose tinkluose nors ir negarantavo, kad žais futbolą dar 20 metų, bet pažadėjo, kad nesvarbu, kiek laiko dar tęs karjerą, kasdien atiduos 100 procentų jėgų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)