Permainingose ketvirtfinalio rungtynėse išvykoje nuo „Granada“ ekipos Ronaldo Koemano auklėtiniai iki 88 min. atsiliko 0:2, bet sugebėjo išplėšti pratęsimą, o jo metu ir pergalę 5:3.

Po Kenedy (33 min.) ir Roberto Soldado (47 min.) įvarčių „Granada“ artėjo prie sensacijos, tačiau svečiams pavyko išlyginti rezultatą pačioje pagrindinio mačo laiko pabaigoje. Pasižymėjo Antoine'as Griezmannas (88 min.) ir Jordi Alba (92 min.).

Tuo drama nesibaigė. Nors sužaidus 100 min. A. Griezmannas „Barcelonos“ futbolininkus išvedė į priekį, jau po trijų minučių 11 m baudinį realizavo ir pusiausvyrą vėl atstatė Fede.

Visgi paskutiniai juokėsi svečiai. Paskutinius taškus rungtynėse sudėjo Frenkie de Jongas (108 min.) ir tas pats J. Alba (113 min.).

Pažymėtina, kad Barselonos futbolininkai šiose rungtynėse atliko net 36 smūgius, iš kurių 20 skriejo į varžovų vartų plotą.

Taip pat į pusfinalį žengė ir Valensijos „Levante“ ekipa, kuri namuose 1:0 pranoko „Villarreal” komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)