Svečius antradienį pasmerkė saugas Alexandre'as Jankewitzius, jau antrą rungtynių minutę nubaustas raudona kortele.

Pasinaudodami kiekybine persvara Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai smaginosi įvarčių karuselėje, į kurią įsitraukė Aaronas Wan-Bissaka, Marcusas Rashfordas, Edinsonas Cavani, Anthony Martialis (du kartus), Scottas McTominay, Bruno Fernandesas ir Danielis Jamesas.

Dar vieną įvartį į savo vartus įsimušė Janas Bednarekas, kuris pačioje mačo pabaigoje taip pat buvo išsiųstas iš aikštės už paskutinės vilties pražangą.

„Manchester United“ pakartojo tiek klubo, tiek visos „Premier“ lygos pergalės didžiausiu skirtumu rekordą.

1995 metais „raudonieji velniai“ 9:0 sutrypė „Ipswich“. O praėjusiame sezone tokiu pačiu rezultatu tą patį „Southampton“ nokautavo „Leicester City“.


Kitose antradienio rungtynėse pirmą pralaimėjimą Anglijos čempionate nuo pat Kalėdų patyrė Londono „Arsenal“, svečiuose 1:2 (1:1) nusileidęs „Wolverhampton“.

Nors Mikelio Artetos auklėtiniai pirmavo po Nicolas Pepe įvarčio, į jį rezultatyviai atsakė portugalai Rubenas Nevesas ir Joao Moutinho.

„Arsenal“ užduotis apsunkino iš aikštės pašalinti gynėjas Davidas Luizas ir vartininkas Berndas Leno. Pirmasis užsidirbo ne tik raudoną kortelę, bet ir 11 m baudinį.

Antrą sezoną „kanonieriams“ atstovaujantis 33-ejų brazilas vien „Arsenal“ gretose jau buvo išvarytas iš aikštės triskart ir „atvežė“ komandai šešis baudinius.

Antrą pergalę per pastaruosius tris turus antradienį pasiekė absoliutus turnyro autsaideris „Sheffield United“, namuose 2:1 (0:1) pranokęs laipteliu aukščiau žengiantį „West Bromwich Albion“.

Paskutinėse antradienio rungtynėse „Newcastle United“ namuose 1:2 (1:2) pralaimėjo Londono „Crystal Palace“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)