„Man City“ šeštadienį namuose 1:0 palaužė autsaiderius „Sheffield United“ futbolininkus. Vienintelį įvartį 8-ąją susitikimo minutę pelnė po Ferrano Torreso perdavimo pasižymėjęs Gabrielis Jesusas.

„Miestiečiai“ įgijo trijų taškų persvarą prieš antrą vietą lygoje užimančius kaimynus „Manchester United“, kurie šeštadienį prarado taškus centrinėje turo akistatoje.

Ole Gunnaro Solskjaero kariauna išvykoje 0:0 sužaidė su Londono „Arsenal“ vienuolike, kuri per pastaruosius penkis mačus nepraleido įvarčių net keturiuose.

Arčiausiai įvarčio šiame mače buvo „kanonieriai“. Alexandre'o Lacazette'o smūgiuotas baudos smūgis sudrebino vartų skersinį.

Londono klubo gretose šiame susitikime debiutavo iš Madrido „Real“ nuomos pagrindais atvykęs norvegas Martinas Odegaardas.

Vienu maču daugiau už pagrindinius varžovus sužaidusi „Man United“ ekipa ne tik atsiliko nuo „Man City“, bet ir suteikė šansą į antrą vietą taikytis pastaruoju metu taškus barsčiusioms „Leicester City“ ir „Liverpool“ ekipoms.

„Raudonieji velniai“ prieš „lapes“ turi 2 taškų, o prieš Jurgeno Kloppo kariauną – 4 taškų pranašumą.

Kitose šeštadienio „Premier“ lygos rungtynėse „Newcastle“ 2:0 pranoko „Everton“, „Crystal Palace“ 1:0 patiesė „Wolverhampton“, „West Brom“ ir „Fulham“ sužaidė 2:2, o „Aston Villa“ 1:0 palaužė „Southampton“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)