Šeimininkai visus reikalus sutvarkė dar pirmame kėlinyje, pelnydami keturis įvarčius be atsako.

T. Krapiką traukti kamuolį iš vartų privertė Kalidou Koulibaly, Hirvingas Lozano, Matteo Politano ir Eljifas Elmasas.

Po pertraukos „Spezia“ sušvelnino santykį pasižymėjus Emanueliui Gyasi ir Gennaro Acamporai.

„Serie A“ pirmenybių naujokų padėtis galėjo būti ir prastesnė, bet T. Krapikas atrėmė penkis pajėgiausia sudėtimi žaidusių varžovų smūgius.

Kita vertus, „Napoli“ treneris, nepaisant įtikinamos pergalės, po rungtynių turėjo vaikyti kituose frontuose lydinčias kalbas apie braškančią kėdę.

„Mane tikrai erzina, kad kiekvieną kartą sistematiškai esu klausiamas apie atsistatydinimą. Nesuprantu, kodėl kiti treneriai nuolat nesulaukia šio klausimo.

Komandos prezidentas (Aurelio De Laurentiis) kalbėjosi su komanda ir patikino mane, kad turiu visišką jo pasitikėjimą. Bet manęs nereikia nuraminti – esu ramus, neprašau palaikymo, tik nenoriu nuolat girdėti tuos pačius klausimus. Aš nesitrauksiu.

Mano štabas ir aš pats atiduodame visą gyvybę dirbdami nuo ryto iki vakaro „Napoli“ naudai. Jei nesiseka, manęs neima depresija, aš esu blogiukas. Bet jei dar labiau mane sudirginsite, važiuosiu dirbti į Kuveitą ar kur kitur“, – per spaudos konferenciją žurnalistams pamokslavo G. Gattuso.

Gennaro Gattuso

Coppa Italia“ pusfinalyje vasario 3 ir 10 d. „Napoli“ varžysis su Bergamo „Atalanta“. Dėl vietos finale taip pat kovos Milano „Inter“ ir Turino „Juventus“.

Primename, kad „Serie A“ lygoje progų pasireikšti negaunantis T. Krapikas šiame sezone žaidė visuose Italijos taurės turnyro susitikimuose. 22-ejų lietuvis „Spezia“ atstovauja nuo 2019-ųjų ir praėjusiame sezone kartu su Ligūrijos klubu iš „Serie B“ iškopė į aukščiausią divizioną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)