Jurgeno Kloppo auklėtiniai lyjant lietui išvykoje 3:1 (1:0) palaužė Londono „Tottenham Hotspur“.

Pirmą įvartį per arbitro pirmajame kėlinyje pridėtą laiką svečiams pelnė Roberto Firmino. 47 min. Trentas Alexanderis-Arnoldas padidino persvarą, tačiau netrukus intrigą sugrąžino atsakomąjį įvartį efektingu tolimu smūgiu pelnęs „Tottenham“ saugas iš Danijos Pierre-Emile Hojbjergas (49 min.).

Prabėgus mažiau nei dešimčiai minučių arbitras neįskaitė Mohamedo Salah įvarčio, nes buvo fiksuotas žaidimas ranka, bet 65 min. „Liverpool“ pasiekė savo – pasžymėjo ir pergalę įtvirtino Sadio Mane.

Pažymėtina, kad „Liverpool“ įvarčių įmušti negalėjo per ketverias „Premier“ lygos rungtynes iš eilės. Apskritai šiame turnyre J. Kloppo komandai tai yra pirma pergalė šiais kalendoriniais metais.

Dabar po 20 rungtynių „Liverpool“ savo sąskaitoje turi 37 taškus ir turnyro lentelėje užima 4-ąją vietą. „Tottenham Hotspur“ su 33 taškais po 19 rungtynių yra 6-oje pozicijoje.

Pirmauja „Manchester City” su 41 tašku po 19 mačų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)