„Sheffield United“ pasiekė vos antrą pergalę šiame sezone, triumfavę 2:1 (1:0).

Įvarčius „Premier“ lygos autsaideriams pelnė Keanas Bryanas ir Oliveris Burke, rezultatą trumpam išlyginęs buvo Harry Maguire'as.

Tuščiomis likęs „Manchester United“ (40 tšk.) dabar tašku atsilieka nuo lyderio „Manchester City“, kuris yra sužaidęs maču mažiau.

„Sheffield United“ sąskaitoje – vos 8 taškai.

Anglijoje debiutavo naujasis Londono „Chelsea“ vairininkas Thomasas Tuchelis, tik šią savaitę pakeitęs atleistą Franką Lampardą.

Vis dėlto ir vokiečiui nepavyko iškart grąžinti „aristokratų“ į pergalių vėžes. „Chelsea“ (30 tšk.) namuose be įvarčių išsiskyrė su „Wolverhampton“ (20 tšk.) ir toliau laikosi 8-oje pozicijoje.

Taškų prarado ir kitos į medalius pretenduojančios ekipos, kurios susidūrė tarpusavyje. Liverpulio „Everton“ ir „Leicester City“ akistatoje nugalėtojai nepaaiškėjo – 1:1 (1:0). Į Jameso Rodriguezo įvartį antrame kėlinyje atsakė Youri Tielemansas.

Kitose rungtynėse „Burnley“ 3:2 pranoko Birmingamo „Aston Villa“, o „Brighton“ ir Londono „Fulham“ sužaidė be įvarčių.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)