Oficialiai paskelbta, kad 29-erių metų puolėjas karjerą tęs Italijos „Serie A“ lygoje rungtyniaujančioje Florencijos „Fiorentina“ komandoje.

Nors kontrakto sąlygos nėra atskleidžiamos, anot Italijos žiniasklaidos, „Fiorentina“ su Rusijos futbolininku pasirašė iki 2024-ųjų galiosiančią sutartį.

Žaidėjas į „Fiorentina“ gretas keliasi iš Maskvos „Spartak“ komandos, kuriai atstovavo nuo 2020-ųjų rudens. Pranešama, kad transfero tarp Maskvos ir Florencijos klubų suma gali siekti 4,5 mln. eurų.

Anksčiau A. Kokorinas yra atstovavęs Maskvos „Dinamo“, Machačkalos „Anži“, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir „Soči“ komandoms. Iki 2017-ųjų jis žaidė ir Rusijos rinktinėje, kuriai atstovavo 48 rungtynėse ir pelnė 12 įvarčių.

2018-ųjų rudenį su kitu garsiu Rusijos futbolininku Pavelu Mamajevu jis sukėlė virtinę incidentų Maskvos centre. Dėl chuliganizmo ir muštynių, kuriose nukentėjo ir Rusijos valdininkas, A. Kokorinui beveik metus teko praleisti už grotų. Iš viso A. Kokorinas buvo nuteistas 1 metų ir 6 mėnesių laisvės atėmimo bausme, tačiau anksčiau laiko buvo paleistas už užstatą.

„Fiorentina“ Italijos čempionate užima 12 vietą tarp 20 komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)