„Inter“ triumfavo 2:1 (0:1), nors dalį mačo turėjo vytis „Serie A“ pirmenybių lyderius.

„Milan“ 31-ą min. į priekį buvo išvedęs Z. Ibrahimovičius, kuris pirmo kėlinio pabaigoje apsižodžiavo su R. Lukaku. Pastarasis buvo nusiteikęs toliau aiškintis santykius, bet jį sulaikė kiti „Milan“ žaidėjai.


Abu įspūdingų gabaritų puolėjai tuomet prieš save išvydo po geltoną kortelę. Po pertraukos paaiškėjo, kad Z. Ibrahimovičiui ji kainavo kur kas daugiau.

Švedui pražanga prieš Aleksandrą Kolarovą reiškė antrą įspėjimą ir pašalinimą iš aikštės.


„Inter“ pasinaudojo kiekybine persvara, kuomet 71-ą min. tas pats R. Lukaku realizavo 11 m baudinį.

Kuomet atrodė, kad teks žaisti pratęsimą, tiksint septintai pridėto laiko minutei Antonio Conte komandai pergalę padovanojo tik antro kėlinio pabaigoje ant vejos žengęs Ch. Eriksenas.

Danas firminiu baudos smūgiu iš maždaug 18 metrų nuotolio pasiuntė kamuolį į viršutinį Cipriano Tatarusanu ginamų vartų kamputį.

Pusfinalyje vasario 3 d. „Inter“ lauks kova su Turino „Juventus“ arba Feraros SPAL. Šios ekipos santykius aiškinsis trečiadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)