„Tai buvo labai sunkus sprendimas, kurį priimti nebuvo lengva nei klubo savininkui Romanui Abramovičiui, nei valdybai. Pastarieji rezultatai ir pastangos neatitiko klubo lūkesčių, o turnyro lentelės viduryje įstrigusi komanda nerodė jokių atsigavimo ženklų“, – teigiama klubo pranešime žiniasklaidai.

F. Lampardas apie R. Abramovičiaus buvo pagirtas kaip „tikras profesionalas su tobula darbo etika“, jam priskirtas „Chelsea“ ikonos vaidmuo ir anglui palinkėta sėkmės ateityje.

Anot „Sky“ ir „The Athletic“, į komandos vyriausiojo trenerio kėdę turėtų atsisėsti vokiečių specialistas Th. Tuchelis, praėjusių metų pabaigoje atleistas iš PSG stratego pareigų.

Paskutinėmis savaitėms daug kritikos sulaukęs F. Lampardas su „mėlynaisiais“ nusirito į 9-ą „Premier“ lygos lentelės vietą. Patekimas į FA taurės aštuntfinalį jo kailio neišgelbėjo.

„Chelsea“ sezono pradžioje turėjo didelių ambicijų. Tikslas – priartėti prie tokių elitinių komandų kaip „Liverpool“. R. Abramovičius vasarą atidarė pinigų maišą ir apmokėjo Vokietijos rinktinės žaidėjų Timo Wernerio (50 mln. eurų) ir Kai Havertzo (80 mln. eurų) persikėlimą į Londoną.

Už 9 žaidėjus vasarą „Chelsea“ išleido apie 247 mln. eurų.

Tarp galimų kandidatų treniruoti „Chelsea“ taip pat minimi „RB Leipzig“ strategas Julianas Nagelsmannas bei italas Massimiliano Allegri.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)