Daugiausiai dėmesio sulaukusiame FA taurės ketvirtojo raundo susitikime „Liverpool“ futbolininkai svečiuose 2:3 turėjo pripažinti principinių varžovų „Manchester United“ pranašumą.

Atkakliose rungtynėse „Liverpool“ pirmieji išsiveržė į priekį po Mohamedo Salah įvarčio 18-ąją minutę, bet 26-ąją minutę rezultatą lygino Masonas Greenwoodas, o 48-ąją minutę rezultatą šeimininkų naudai persvėrė Marcusas Rashfordas.

58-ąją minutę rezultatą lygino antrasis M. Salah įvartis, bet lemiamą žodį šiose rungtynėse tarė Bruno Fernandesas. Portugalas 78-ąją minutę preziciškai tiksliai realizavo baudos smūgį ir padovanojo „raudoniesiems velniams“ bilietą į kitą etapą.

Be abiejų pagrindinių vidurio gynėjų Virgilo van Dijko ir Joe Gomezo rungtyniaujanti „Liverpool“ ekipa per pastarąjį mėnesį nugalėjo tik dublerių pagrindu sudarytą „Aston Villa“ ekipą, lygiosiomis sužaidė su „Man United“, „Newcastle“ ir „West Brom“ bei sensacingai nusileido „Southampton“ ir „Burnley“ klubams.

Kitose FA taurės ketvirtojo raundo rungtynėse sekmadienį Londono „Chelsea“ namie 3:1 įveikė „Luton Town“. Visus tris įvarčius nugalėtojams pelnė Tammy Abrahamas.

Kituose mačuose „Leicester City“ 3:1 eliminavo „Brentford“, o „Burnley“ 3:0 sutriuškino Londono „Fulham“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)