Šią savaitę „Real“ skambų antausį gavo Ispanijos „Copa del Rey“ turnyro šešioliktfinalyje, kur sensacingai 1:2 po pratęsimo pralaimėjo „Alcoyano“ komandai iš trečiosios lygos.

Po šių rungtynių Ispanijos žiniasklaidoje pradėta svarstyti apie galimą 48-erių prancūzo pasitraukimą arba atleidimą iš komandos stratego posto, tačiau kol kas nuo darbo jis nusišalina ne asmeniniu ar klubo vadovų sprendimu.

Penktadienį paaiškėjo, kad „Real“ treneris užsikrėtė koronavirusu ir artimiausiu metu turės izoliuotis. Kol kas neaišku, kokia yra kitų komandos žaidėjų sveikatos situacija – ketvirtadienį treneris dalyvavo treniruotėje ir artimai bendravo bent su trimis futbolininkais.

Z. Zidane'as tikrai nedalyvaus šio savaitgalio Ispanijos „La Liga“ išvykos rungtynėse su Vitorijos „Alaves“. Ispanijos čempionate „Real“ su 37 taškais po 18 rungtynių užima antrąją vietą. Pirmauja Madrido „Atletico“ ekipa, kuri turi 44 taškus po 17 mačų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)