Nugalėtojams abu įvarčius pelnė puolėjas iš Ganos Bernardas Tekpetey (7 ir 36 min.), o rezultatą taip pat pirmame kėlinyje sušvelnino Jugas Stanojevas (37 min.).

Kadangi mačas buvo draugiškas, V. Dambrauskas pasinaudojo proga išbandyti daugiau savo naujųjų auklėtinių ir pakeitė visus 11 starto sudėties žaidėjų.

Turkijoje „Ludogorec“ pradėjo pasiruošimą antrai sezono daliai. Bulgarai sužais dar tris kontrolinius susitikimus su Donecko „Šachtar“, Kijevo „Dinamo“ (abu – Ukraina) ir „Maribor“ (Slovėnija) klubais.

Vasario 11 d. Razgrado futbolininkai stos į kovą Bulgarijos taurės turnyre su antro pagal pajėgumą diviziono atstovu Svogės „Sportist“.

Po žiemos pertraukos Bulgarijos čempionatas bus atnaujintas vasario 13 d., pirmaujantis „Ludogorec“ (39 taškai) artimiausią persekiotoją Plovdivo „Lokomotiv“ lenkia 6 tšk.

Primename, kad V. Dambrauskas Bulgarijos čempionų vairininku buvo paskirtas sausio 3 d. Prieš tai 44-erių specialistas iš Pakruojo treniravo „Gorica“ (Kroatija), Rygos RFS (Latvija), Vilniaus „Žalgirio“ ir Panevėžio „Ekrano“ klubus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)