Liverpulio klubas nukrito į ketvirtąją vietą – 34 taškai per 18 rungtynių. Praėjusiame mače „Liverpool“ namie nesugebėjo palaužti puikiai žaidžiančio „Manchester „United“ (0:0). Per pastarąsias tris dvikovas Liverpulio komanda nepelnė nė vieno įvarčio, o per paskutines keturias – vos vieną!

„Burnley“ dabar irgi neblizga – patyrė dvi nesėkmes iš eilės, nukrito į 17-ąją poziciją. Ši ekipa surinko 16 taškų per 17 mačų. Įdomu tai, kad praėjusį sezoną „Burnley“ varžovų tvirtovėje, „Anfield“ stadione, su „Liverpool“ sugebėjo sužaisti lygiosiomis 1:1. Per visą lygos istoriją Bernlio klubas „Liverpool“ įveikė tik vieną kartą per 12 rungtynių.

Atkaklios ir intriguojančios kovos laukiama antradienį, kai „Leicester City“ namie kovos su Londono „Chelsea“. Lesterio ekipa ir toliau rungtyniauja užtikrintai – sukaupė 35 taškus per 18 dvikovų ir žengia trečia.

„Lapės“ per pastaruosius penkis turus šventė tris pergales, o dusyk akistatas su varžovais baigė taikiai. „Leicester City“ šalies pirmenybėse jau šventė 11 pergalių. Tai geriausias rezultatas kartu su „Manchester United“.

Galingą sudėtį turinti „Chelsea“ buksuoja. „Aristokratai“ iš paskutinių keturių mačų triumfavo tik viename, surinko 29 taškus per 18 rungtynių ir rikiuojasi tik aštuntojoje pozicijoje. Beje, Londono klubas „Premier“ lygoje Lesterio komandos neįveikė per pastaruosius penkis tarpusavio mūšius – keturios lygiosios ir viena nesėkmė.

Fantastiškai pastaruoju metu rungtyniaujantys „Manchester City“ futbolininkai trečiadienį savo aikštėje išbandys jėgas su Birmingemo „Aston Villa“. „Manchester City“ laimėjo penkerias rungtynes iš eilės, nesėkmės nepatyrė paskutiniuose devyniuose mačuose. Jų sąskaitoje – 35 taškai per 17 turų. Pepo Guardiolos auklėtiniai gali tapti lygos lyderiais, jei palauš varžovus. Dabar pirmauja 37 taškus turintis „Manchester United“, tačiau „raudonieji velniai“ žaidė jau 18 rungtynių.

„Manchester City“ per pastarąsias keturias dvikovas pelnė 10 įvarčių. „Asto Villa“ rikiuojasi dešimta – 26 taškai. Tiesa, Birmingemo klubas žaidė tik 15 mačų.

„Manchester United“ trečiadienį svečiuose galynėsis su Londono „Fulham“, kuris yra vienas lygos autsaiderių ir žengia tik 18-tas – 12 taškų per 17 rungtynių.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ nuo antradienio iki šeštadienio rodys šešerias rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

sausio 19 d.

19.50 val. „West Ham“ – „West Bromwich Albion“ („TV3 Sport“, „Go3“),
22.05 val. „Leicester City“ – „Chelsea“ („TV3 Sport“, „Go3“);

Sausio 20 d.

19.50 val. „Manchester City“ – „Aston Villa“ („TV3 Sport“, „Go3“),
22.50 val. „Fullham“ – „Manchester United“ („TV3 Sport“, „Go3“);

Sausio 21 d.

21.50 val. „Liverpool“ – „Burnley“ („TV3 Sport 2“, „Go3“);

Sausio 23 d.

21.50 val. „Aston Villa“ – „Newcastle United“ („TV3 Sport“, „Go3“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)