„Bayern“ namuose 2:1 įveikė „Freiburg“ vienuolikę ir kiek atsiplėšė nuo taškus šį savaitgalį praradusių pagrindinių konkurentų.

Leverkuzeno „Bayer“ šį savaitgalį pralaimėjo, o Dortmundo „Borussia“ ir „Leipzig“ tenkinosi lygiosiomis. Pastaroji ekipa turnyrinėje lentelėje yra antra – ji nuo „Bayern“ jau atsilieka 4 taškais.

Sekmadienį bavarams pergalę dovanojo Roberto Lewandowskio ir Thomaso Mullerio įvarčiai. Lenkas mušė 7-ąją minutę, o vokietis sugrąžino 62-ąją minutę įvartį praleidusiems šeimininkams persvarą 74-ąją minutę.

Hansi Flicko kariauna atsitiesė po praėjusiame ture patirto pralaimėjimo 2:3 prieš Monchengladbacho „Borussia“.


Kitose rungtynėse Frankfurto „Eintracht“ namie 3:1 įveikė Gelzenkircheno „Schalke“, o mačo herojumi tapo Luka Jovičius, kuris nuomos pagrindais po pusantrų metų pertraukos sugrįžo iš Madrido „Real“.

Serbas debiutavo išbėgdamas į aikštę 62-ąją minutę, kai rezultatas buvo 1:1. Per pusvalandį puolėjas pelnė daugiau įvarčių nei „Real“ ekipoje per 32 rungtynes.

L. Jovičius 72-ąją minutę išvedė „Eintracht“ į priekį, o per pridėtą mačo laiką įtvirtino šeimininkų pergalę dar vienu įvarčiu.

Frankfurto komanda ypatingai pagerbė savo sirgalių, kuris prieš pat rungtynes išėjo Anapilin sulaukęs 37-erių. Klubo futbolininkai prieš mačo pradžią prie fano nuotraukos atnešė gėles ir pagerbė jį tylos minute.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)