Namuose žaidę „Liverpool“ buvo aktyvesni, tačiau į gynybą atsitraukę „Manchester United“ atsilaikė ir tenkinosi lygiosiomis 0:0.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai kontroliavo kamuolį 65 proc. laiko ir atliko 19 smūgių, iš kurių 3 – į vartų plotą. Svečiai iš Mančesterio atliko 8 smūgius, iš kurių 4 – į vartų plotą.

Ole Gunnaro Solskjaero treniruojami „raudonieji velniai“ su 37 taškais išsaugojo lyderių poziciją. Ketvirtą kartą paeiliui be pergalės likę „Liverpool“ su 34 taškais nukrito į ketvirtą vietą.

Oponentų lygiosiomis pasinaudojo jiems į nugaras kvėpuojantys Londono „Tottenham“ futbolininkai, kurie svečiuose 3:1 įveikė autsaiderius „Sheffield United“.

Jau 5-ąją minutę Jose Mourinho kariauną į priekį išvedė Serge‘as Aurier, o 40-ąją minutę persvarą padvigubino Harry Kane‘as.

Šeimininkai sužaidus valandą rezultatą sušvelnino, bet jau 62-ąją minutę „Tottenham“ atstatė dviejų įvarčių skirtumą įspūdingu įvarčiu – kamuolį per vartininką fantastiškai perkėlė Tanguy Ndombele.

Paskutinėse sekmadienio rungtynėse „Manchester City“ 4:0 sutriuškino Londono „Crystal Palace“.

Du įvarčius pelnė vidurio gynėjas Johnas Stonesas, po vieną – Ilkay‘us Gundoganas ir Raheemas Sterlingas.

Pepo Guardiolos auklėtiniai su 35 taškais pavijo antroje vietoje buvusį „Leicester City“ klubą. „Tottenham“ su 33 taškais kvėpuoja į nugarą „Liverpool“ ekipai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)