Sekmadienį 27-ą gimtadienį švęsiantis futbolininkas prie Marijampolės ekipos prisijungė praėjusį rugpjūtį. Ukrainietis su „Sūduvos“ marškinėliais sužaidė 6-erias rungtynes A lygoje ir po dvejas LFF taurės turnyre bei Europos taurių turnyruose.

Per sužaistas 736 minutes gynėjas atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir kartą užsidirbo geltoną kortelę.

J. Jefremovas yra Donecko „Šachtar“ auklėtinis, gimtinėje dar rungtyniavęs „Mariupol“, Kijevo „Obolon-Brovar“ ir Kovalivkos „Kolos“ komandose. Be to, gynėjas yra išbandęs save ir Švedijos „Kramfors-Alliansen“ klube.

Ukrainietis tapo devintuoju „Sūduvos“ 2020-ųjų pagrindinės komandos nariu (kartu su Ivanu Kardumu, Viliumi Stebriu, Aleksandru Živanovičiumi, Semiru Kerla, Thomasu Salamonu, Vaidu Slavicku, Povilu Leimonu ir Nicolas Gorobsovu), kuris Marijampolėje pradės pasirengimą ir 2021-ųjų sezonui.

Be to, į Marijampolę atvyks Lietuvos rinktinės gynėjas Markas Beneta, prancūzas Romainas Habranas ir rumunas Catalinas Tira. Taip pat su pagrindine komanda dirbs ir mažiausiai keturi jaunesni futbolininkai, pernai atstovavę „Sūduvos“ B ekipai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)