Skelbiama, kad nelaimingas atsitikimas įvyko futbolininkui su ketverių metų atžala viešint pas A. Kaludžerovičiaus motiną kaime.

Akimirkai be priežiūros paliktas vaikas prisilietė prie elektrinės kaimyno tvoros ir praradęs sąmonę buvo skubiai išgabentas į ligoninę, jo būklė vadinama rimta.

Pranešama, kad gydytojai bando išsaugoti mažamečio gyvybę ir ranką, kuria šis palietė atvirus elektros laidus.

Taip pat rašoma, jog iškrovą patyrusio vaiko močiutė per incidentą buvo vos už kelių metrų, ji nežinojo, jog kaimynas yra paleidęs srovę per tvorą, todėl leido anūkui žaisti kieme.

Tiesa, palaužta šeima šiuo metu nesiruošia nieko kaltinti dėl nelaimės.

A. Kaludžerovičius antrą kartą prie „Žalgirio“ prisidėjo praėjusį birželį ir per pusę sezono A lygoje pelnė 4 įvarčius bei atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Dienraščio „Blic“ žiniomis, pastaruoju metu snaiperis derino sutarties sąlygas su Serbijos aukščiausiosios lygos Belgrado „Rad“ klubu, kuriame jau trumpai žaidė praėjusių metų pradžioje.

Savo tėvynės nacionalinėje rinktinėje A. Kaludžerovičius yra sužaidęs trejas rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)