Rungtynių didvyriu tapęs Kylio ekipos vartininkas Ioannis Gelios netvėrė savame kailyje: „Šio vakaro niekas Kylyje, joks žaidėjas, joks fanas ar žmogus nepamirš. Tai neabejotinai reikšmingiausias momentas mano karjeroje“.

Po 120 minučių rezultatas buvo lygus 2:2 (2:2, 1:1) ir komandos stojo mušti 11 m baudinių seriją.

Nugalėtojos titulą gynusi „Bayern“ komanda pirmą kartą po 20 metų pertraukos iškrito iš taurės turnyro jau antrajame rate.


Nesunku nuspėti, kad „Bayern“ žaidėjai buvo nusivylę, o vienas iš ekipos senbuvių Thomas Mulleris netgi užsipuolė žurnalistę. Paklaustas apie nuotaikas rūbinėje jis rėžė: „Jūs dabar čia juokiatės. Žinoma, kad jūs juokėtės. Tai ką tuomet galvojate? Žnoma, mes to nusipelnėme“.

Kiek nusiraminęs jis tęsė: „Akivaizdu, kad pralaimėjome dvikovos autsaideriams, kurie ant kortos pastatė viską, ką galėjo. Ir jie viską padarė teisingai. O mes klydome tam tikrose situacijose“.

„Bayern“ strategas H. Flickas buvo šokiruotas.

„Mes esame nepaprastai nusivylę. Pikta, kad rungtynių pabaigoje turėjome rezultatą 2:2. Ne viskas vyko pagal planą ir todėl reikėtų palinkėti sėkmės Kylio ekipai, kuri kovojo. Mums reikia susitaikyti su pralaimėjimu ir ištaisyti klaidas. Mums dar daug reikia nuveikti, – kalbėjo Miuncheno ekipos treneris. – Neturi jokio pasiteisinimo, net jei pastaruoju metu turėjome daug rungtynių. Tai visiškai nieko nereiškia. Mes šiandien parodėme, kad galime žaisti 120 minučių tuo pačiu tempu. Mums reikia daugiau koncentruotis į varžovų vartų ataką ir geriau gintis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)