Žiemiško pasivažinėjimo po Madridą įspūdžiais socialiniame tinkle pasidalino gynėjas Šime Vrsaljko.

Milijonus eurų uždirbantis kroatas ir dar trys jo komandos draugai atvažiavo į treniruotę susigrūdę į 1989 metų gamybos „Fiat Panda“ mažylį.

Pasirodo, šią senieną iš kaimyno pasiskolino Yannickas Carrasco.

Nors klubas pasiūlė atvežti žaidėjus moderniais SUV, Belgijos rinktinės žvaigždė patikėjo kaimyno žodžiais, jog žiemiškomis sąlygomis geresnio transporto nei visais keturiais ratais varoma „Panda“ nerasi.

Kartu su Š. Vrsaljko belgas pavežėjo ir prancūzą Thomas Lemarą bei ispaną Mario Hermoso.

30 metų amžiaus „Panda“ automobilio vertė rinkoje siekia maždaug 500 eurų. Palyginimui, prie jo vairo sėdusį Y. Carrasco „Atletico“ praėjusiais metais susigrąžino iš Kinijos už 27 mln. eurų perėjimo mokestį.

Nors dabar yra sužaidusi net trimis susitikimais mažiau už pagrindinius konkurentus, „Atletico“ ekipa vis dar pirmauja Ispanijos čempionate (38 taškai), tašku lenkdama Madrido „Real“ ir keturiais – „Barcelona“ futbolininkus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)