Nors intrigos dėl rungtynių laimėtojų nebuvo, ši akistata sulaukė didelio dėmesio. O dar prieš kurį laiką šį dėmesį pakurstė „Marine“ kaimynai „Liverpool“.

Šį sezoną „Tottenham“ ekipą įveikusi „Liverpool“ komanda sutiko pasidalinti su „Marine“ savo taktinėmis įžvalgomis ir patarimais, kaip gintis nuo Londono klubo atakų yra efektyviausia.

Negana to, vienas „Marine“ sirgalius, stebėjęs rungtynes stadiono patvoryje, atsinešė realaus dydžio „Liverpool“ stratego Jurgeno Kloppo iškarpą.

„Tottenham“ treneris Jose Mourinho Liverpulio ekipų bendradarbiavimui nė kiek neprieštaravo ir netgi džiaugėsi, kad varžovai rungtynėms ruošiasi itin atsakingai.

Negana to, portugalas pats pasižymėjo gražiu gestu.

„Marine“ į šias rungtynes pardavinėjo virtualius bilietus ir surengė konkursą – vienas iš bilietų pirkėjų turės šansą treniruoti ekipą draugiškų rungtynių metu vasarą.

Liverpulio komanda iš viso pardavė daugiau nei 20 tūkst. virtualių bilietų, o vieną nusipirko ir J. Mourinho.

„Tottenham“ rungtynes laimėjo 5:0 bei žengė į kitą etapą.

Tris įvarčius pelnė Carlosas Vinicius, vieną – Lucasas Moura, o paskutinį įvartį mušė 16-metis Alfie Devine‘as, kuris tapo jauniausiu visų laikų „Tottenham“ įvarčio autoriumi.

Futbolo sirgalius mačo metu linksmino oficialios „Marine“ tviterio paskyros administratorius, kuris susitikimo eigą nušvietė su humoro jausmu.

„Gedsonas smūgiuoja nuo baudos aikštelės linijos ir beveik pataiko man į veidą. Vis dar 0:1“, – rašė „Marine“ klube dirbantis žurnalistas, antrajame kėlinyje ir linksmai išreiškęs nuostabą dėl Garetho Bale‘o pasirodymo aikštėje.

„Garethas Bale‘as daro apšilimą. Garethas Bale‘as apšyla. „Marine“ stadione. Garethas Bale‘as. 0:4.“

Rungtynių metu aktyviai pokštavo ir sirgaliai, kurių taikinyje atsidūrė įvarčius šventę futbolininkai. Nors Carlosas Vinicius buvo pripažintas mačo žaidėju, jo džiaugsmas mušant įvarčius į mėgėjų komandos vartus daugeliui buvo itin juokingas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)