Anglijos „Premier“ lygoje besivaržantys Marcelo Bielsa auklėtiniai svečiuose net 0:3 pralaimėjo „Crawley Town“ ekipai, kuri varžosi trečiajame pagal pajėgumą šalies futbolo divizione.

Pirmasis kėlinys baigėsi be įvarčių, o savo varžovus „Crawley Town“ sutriuškino antrajame – įvarčiai krito 50-ąją, 53-ąją ir 70-ąją minutėmis.

Paskutinėmis minutėmis į aikštę išbėgo ir garsiausias „Crawley Town“ žaidėjas – klubo naujokas Markas Wrightas. Tiesa, 33-ejų gynėjas yra garsus ne savo pasiekimais futbole, o televizijoje.

M. Wrightas 1994-2005 metais žaidė futbolą „West Ham United“, „Arsenal“ ir „Tottenham“ jaunimo akademijose, tačiau profesionalu taip ir netapo.

2005-2010 metais anglas epizodiškai žaidė mėgėjų lygose, o 2011 metais išgarsėjo dalyvaudamas dvejuose britų realybės šou „The Only Way Is Essex“ bei „Get Me Out of Here“.

Vėliau M. Wrightas dalyvavo žvaigždžių šokių projekte, tapo televizijos laidų vedėju bei vedė garsią britų aktorę Michelle Keegan.

Žinoma televizijos asmenybe tapęs vyras į futbolą netikėtai sugrįžo tik prieš mėnesį.

Su „Crawley Town“ M. Wrightas be kontrakto pradėjo treniruotis gruodžio viduryje, o mačas su „Leeds United“ buvo jo debiutas profesionaliame futbole.

Kitose sekmadienio FA taurės rungtynėse „Premier“ lygos klubai sensacingų pralaimėjimų išvengė.

„Manchester City“ 3:0 sutalžė „Birmingham City“, o Londono „Chelsea“ 4:0 susitvarkė su „Morecambe“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)