Karjeros šuolį atlikęs futbolo specialistas iš Pakruojo, anksčiau treniravęs Panevėžio „Ekraną“, Vilniaus „Žalgirį“ ir Rygos FS, naujojoje savo darbovietėje kelia ambicingus tikslus – patriukšmauti UEFA Europos lygoje arba net Čempionų lygoje.

To, kad nebijo spaudimo, lietuvis patvirtino oficialaus prisistatymo metu, iš „Ludogorec“ sporto direktoriaus Georgi Karamandžukovo rankų priėmęs simbolinę dovaną – žalius komandos marškinėlius su savo pavarde ir pirmu numeriu.

„Aš suprantu, kur atvykau. Bet žinote, kiekvienas karys nori tapti generolu. Todėl aš nebijau laukiančių iššūkių, nes tikiu savimi ir tuo, kad galiu padėti šiai komandai ir žaidėjams.

Kas gali išgąsdinti trenerį, kasdien patiriantį įtampą? Jei dirbi dideliame klube ir turi didelių svajonių, jauti spaudimą. Nemėgstu žodžio „baimė“. Jums nėra ko jaudintis. Tai – futbolas. Turime juo džiaugtis. Pirmadienį pradėsime treniruotis ir tuomet iš arčiau susipažinsiu su žaidėjais“, – sakė V. Dambrauskas.

Jis pridūrė, kad kai kurių jų žaidimą jis ir taip sekė, bei pažadėjo, kad komanda žais atakuojančio ir dominuojančio stiliaus futbolą.

Primename, kad pastarąjį sezoną strategas sėkmingai darbavosi „Goricos“ komandoje Kroatijoje.

Nors „Ludogorec“ devyniskart iš eilės tapo Bulgarijos čempionais, o užtikrintai šalies pirmenybėse pirmauja ir šiuo metu, komanda trenerius keičia itin dažnai. To priežastis – nuviliantys pasirodymai tarptautiniuose turnyruose. Šį sezoną UEFA Europos lygos J grupėje klubas liko be taškų ir užėmė paskutinę vietą.

Per pastaruosius septynerius metus „Ludogorec“ vairininkai keitėsi net 14 kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)