48-erių metų argentiniečio vadovaujama PSG ekipa Prancūzijos čempionato rungtynėse išvykoje 1:1 sužaidė su „Saint-Ettiene“ futbolininkais.

19 min. šeimininkai išsiveržė į priekį po Romaino Hamouma smūgio, bet PSG pusiausvyrą atsatė labai greitai – 22 min. įvartį pelnė Moise Keanas.

Per likusį laiką rezultatas liko nepakitęs, ir nors PSG kontroliavo kamuolį daug ilgiau, ne vieną pavojingą progą prie svečių vartų pavyko sukurti ir „Saint-Ettiene“ žaidėjams.

Tokia įvykių eiga M. Pochettino liko nepatenkintas, savo pasisakyme nevengęs paminėti ir vieną iš ryškiausių savo žvaigždžių – Kylianą Mbappe.

„Mbappe privalo žaisti geriau, kaip ir visi kiti. Jis nusivylęs, nes nelaimėjome. Tačiau jo pastangos buvo geros, tuo esu patenkintas. Žiūrint iš kitos pusės, tikrai nesu laimingas, nes mes esame PSG ir tokias rungtynes laimėti privalome, nors varžovai ir žaidė gerai“, – komentavo M. Pochettino, poste pakeitęs atleistą vokietį Thomasą Tuchelį.

„Patenkintas esu tuo, kad po 14 mėnesių be trenerio darbo aš vėl jį turiu. Tik pažymėsiu, kad jausmas – specifinis, nes paskutinį kartą prie komandos vairo stovėjau, kai stadione buvo 62 tūkstančiai žmonių. Dabar, deja, situacija yra kitokia“, – pažymėjo argentinietis, 2014-2019 m. vadovavęs Londono „Tottenahm Hotspur”.

Turnyro lentelėje PSG šiuo metu užima antrąją vietą – po 18 rungtynių turi 36 taškus. „Saint-Ettiene“ su 19 taškų yra 14-oje pozicijoje tarp 20 komandų. Pirmauja Liono „Olympique“ su 39 taškais.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)