„Atletico“ antrajame Ispanijos taurės etape 0:1 nusileido „UE Cornella“, o pergalingą įvartį „Segunda Division B“ lygoje 7-ą vietą užimantiems nugalėtojams 7-ą min. pelnė Adrianas Jimenezas.

Madrido komanda iki šiol „Copa de Rey“ yra laimėjusi 10 kartų, paskutinį kartą – 2013 metais.

D. Simeone auklėtinių situaciją šiek tiek galėtų sušvelninti Racardo Sanchezo išvarymas iš aikštės 63-ą min. už antrąją geltoną kortelę. Negana to, vakarą dar aptemdė ir Jose Gimenezo trauma rungtynių pradžioje.


D. Simeone, nesitikėdamas nieko pavojingo iš varžovų, taupė šioje dvikovoje tokius žaidėjus kaip Janą Oblaką, Koke, Luisą Suarezą, vis dėlto aikštėje nestovėjo „Atletico“ atsarginiai ar dubleriai. Ten buvo tokie žaidėjai kaip Joao Felixas, Gimenezas ar Saulas Niguezas

Praėjusiais metais Madrido „Atletico“ taip pat anksti pasitraukė iš taurės varžybų. Šiuo metu komanda pirmauja Ispanijos pirmenybėse su 38 taškais, o jai iš paskos ant kulnų lipa dviem rungtynėms daugiau sužaidęs bet 36 taškus turintis Madrido „Real“.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)