COVID-19 testai nustatė, jog serga pagrindinis „Man City“ vartininkas Edersonas, gynėjai Ericas Garcia ir Kyle‘as Walkeris bei puolėjas Gabrielis Jesusas. Net ir be jų „miestiečiai“ dominavo prieš Londono „Chelsea“.

Pepo Guardiolos auklėtiniai svečiuose „Chelsea“ futbolininkus nugalėjo 3:1 bei su 29 taškais pakilo į penktąją turnyrinės lentelės vietą. Dabartiniai vicečempionai turi du mačus atsargoje.

Trečią kartą iš eilės laimėti nesugebėjusi Franko Lampardo kariauna nukrito į aštuntąją poziciją. Pasak pranešimų spaudoje, Romanas Abramovičius jau pradėjo naujo trenerio paieškas.

„Man City“ reikalus sutvarkė per pirmąjį kėlinį. Po įvartį 18-ąją, 21-ąją bei 34-ąją minutėmis pelnė Ilkay‘us Gundoganas, Philas Fodenas ir Kevinas de Bruyne.

Iš viso 18 smūgių atlikę svečiai geriau už varžovus atrodė ir po pertraukos, o „mėlynieji“ paguodos įvartį mušė tik per pridėtą mačo laiką – pasižymėjo Callumas Hudsonas-Odoi.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Leicester City“ 2:1 įveikė „Newcastle“ bei išsaugojo trečiąją turnyrinės lentelės vietą.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)