Londono „Chelsea“ akistatoje su turnyro lentelės kaimyne „Aston Villa“ pirmavo po 34 min. pelnyto Olivier Giroud įvarčio. Antrame kėlinyje 50 min. rezultatą svečiams išlygino saugas Anwar El-Ghazi.

Po lygiųjų abi komandos turi po 26 taškus, bet „Aston Villa“ yra sužaidusi 2 rungtynėmis mažiau.

„Leicester City“ akistatoje su „Crystal Palace“ jau 19 min. turėjo galimybę išsiveržti į priekį, tačiau 11 m baudinio nerealizavo Kelechi Iheanacho.

Po pertraukos svečiuose rungtyniavusios „lapės“ jau turėjo gelbėtis nuo nesėkmės: šeimininkus 58 min. į priekį išvedė Wilfriedas Zaha.

Visgi 83 min. „lapių“ kailį gelbėjo Harvey Barnesas. Lesterio klubas po lygiųjų su 29 taškais pakilo į antrą vietą, tačiau yra maču daugiau sužaidęs už „Everton“ (29 t.) bei dviem už „Man United“ (27).

Pirmadienį buvo suplanuoti trys susitikimai, tačiau rungtynių grafiką koregavo naujausi COVID-19 atvejai „Man City“ ekipoje. Jie buvo atlikti po gruodžio 25 d. patvirtintų teigiamų koronaviruso testų.

Per Kalėdas koronavirusas diagnozuotas Gabrieliui Jesusui, Kyle Walkeriui bei dar dviem komandos personalo nariams.

Mačas atidėtas iki jo pradžios likus 4 valandoms.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)