Sekmadienio vakarą Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse „West Brom“ futbolininkai „Anfield Road“ stadione išplėšė lygiąsias 1:1.

„Liverpool“ po šio kluptelėjimo su 32 taškais liko pirmoje vietoje, kaimynus „Everton“ lenkiant 3 taškais. „West Brom“ su 8 taškais užima devynioliktąją poziciją.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai pirmajame kėlinyje dominavo, tačiau įmušti pavyko tik kartą, kai 12-ąją minutę po Joelio Matipo perdavimo pasižymėjo Sadio Mane.

Pirmajame kėlinyje „raudonieji“ kamuolį kontroliavo net 81 proc. laiko, bet po pertraukos šeimininkų žaidimas sustojo. Svečiai antrame kėlinyje atakavo netgi aktyviau, o tai davė rezultatų.

82-ąją minutę po kampinio smūgiavo Semi Ajayi, o kamuolys nuo virpsto atšoko į vartininko Alissono koją bei įriedėjo į vartus.

Anglijos čempionai taškus namie prarado pirmą kartą šį sezoną.

Traumą mačo pabaigoje patyrė J. Matipas, todėl „Liverpool“ dar kartą liko su vieninteliu sveiku vidurio gynėju 19-mečiu Rhysu Williamsu.

Sekmadienį pergalę iš savo rankų išleido ir Londono „Tottenham Hotspur“ ekipa. Jose Mourinho auklėtiniai svečiuose 1:1 sužaidė su „Wolverhampton Wanderers“.

Sostinės klubas į priekį išsiveržė jau pirmąją minutę, kai iš toli pasižymėjo Tanguy Ndombele. Vis dėlto 86-ąją minutę tašką „vilkams“ išplėšė Romainas Saissas.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Leeds United“ 1:0 įveikė „Burnley“, o „West Ham“ ir „Brighton“ sužaidė 2:2.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)