Pasak pranešimų žiniasklaidoje, rungtynės su „Strasbourg“ pakeisti Th. Tuchelio likimo jau negalėjo. PSG vadovai buvo itin nusivylę šio sezono pradžia – Prancūzijos čempionai lygoje šiuo metu yra treti.

Tiesa, po trečiadienį iškovotos pergalės PSG turi tik vienu tašku mažiau už pirmaujančias „Lyon“ ir „Lille“ ekipas. Be to, UEFA Čempionų lygos H grupėje paryžiečiai užėmė pirmąją vietą bei laukia aštuntfinalio akistatos su „Barcelona“.

Anksčiau Dortmundo „Borussia“ klube dirbęs Th. Tuchelis perėmė PSG vairą 2018 metais, o šiemet atvedė ekipą į Čempionų lygos finalą, kur 0-1 buvo nusileista Miuncheno „Bayern“ komandai.

Pasak pranešimų, 47-erių specialistą Paryžiuje gali pakeisti buvęs Turino „Juventus“ vairininkas Massimiliano Allegri arba pernai Londono „Tottenham“ palikęs strategas Mauricio Pochettino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)