Šių metų rugpjūtį šešiskart geriausias planetos futbolininkas norėjo pasinaudoti išlyga savo sutartyje ir palikti „Barceloną“ be išpirkos. Faksu į Barselonos klubo administraciją puolėjo pasiųsta žinutė sukėlė daug triukšmo.

Vis dėlto katalonų klubas to daryti argentiniečiui neleido ir pareikalavo 700 mln. eurų išpirkos. Dėl galimų teisinių ginčų ir neapibrėžtumo L. Messi nusprendė likti komandoje.

Po prasto praėjusio sezono, visų nesusipratimų aikštėje ir už jos ribų, L. Messi nesijautė gerai ir tai argentinietis atsinešė į naująjį sezoną.

„Tiesa ta, kad man šiuo momentu sekasi gerai, tačiau vasarą jaučiausi tikrai prastai“, – ispanų transliuotojui „Sexta“ kalbėjo 33 metų argentinietis.

Po 13 rungtynių Ispanijos pirmenybėse „Barca“ kol kas rikiuojasi nuviliančioje penktoje vietoje. Ispanijoje pats L. Messi pelnė tik 6 įvarčius.

Žvaigždės statusą turinčiam futbolininkui tai nėra daug, net jei puolėjas savaitgalį susilygino su brazilų legendos Pele rekordu, pelnydamas 643 įvarčius ginant vieno klubo garbę.


„Šiandien man sekasi gerai, džiaugiuosi galėdamas kovoti dėl iškeltų tikslų. Suprantu, kad klubui dabar sudėtingas metas tiek kalbant apie vadovavimą, tiek apie žaidimą. Viskas aplink „Barceloną“ yra komplikuota, tačiau džiaugiuosi ateitimi“, – sakė jis.

L. Messi nepatinka žaisti tuščiuose stadionuose, anot jo, dėl to net nukenčia žaidimo kokybė: „Be fanų yra siaubinga, prastas jausmas. Kai nieko stadione nėra, viskas atrodo lyg treniruotė, prireikė laiko, kad priprastume. Dėl to matome ir ne geriausią žaidimą“.

Interviu leidiniui „Marca“ jis pastebėjo: „Futbolas dėl pandemijos suprastėjo“.

L. Messi sutartis su katalonų klubu baigiasi šio sezono pabaigoje. Tuomet jis galės be išpirkos palikti Barseloną. Kalbama, kad argentinietis gali apsivilkti „Manchester City“ arba „Paris Saint-Germain“ aprangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)