Šiemet į antrąjį Anglijos futbolo divizioną „Championship“ iškritusi „Watford“ komanda neslėpė ambicijų greitai grįžti į aukščiausiąją lygą, bet sezoną pradėjo vidutiniškai – po 20 turų su 34 taškais užimama penkta vieta, nuo lyderių „Norwich City“ atsiliekant 9 taškais.

Pasak pranešimų, V. Ivičius turėjo nesutarimų su komandos kapitonu Troy‘umi Deeney, kuris šeštadienį buvo paliktas ant suolo „Huddersfield Town“ ekipai pralaimėtose rungtynėse 0-2.

V. Ivičius treniravo „širšes“ nuo rugpjūčio. Prieš tai 43-ejų serbas du sezonus vadovavo Tel Avivo „Maccabi“ ekipai, o pernai vasarą varžėsi ir su Marijampolės „Sūduva“. Tuometiniai Lietuvos čempionai dukart įveikė V. Ivičiaus auklėtinius 2-1 bei sensacingai eliminavo juos iš UEFA Europos lygos atrankos.

„Man tai bus pirmasis darbas Anglijoje, todėl turiu prisitaikyti kaip įmanoma greičiau. Darysiu viską, kad klubui sezonas būtų sėkmingas“, – rugpjūtį sakė į Votfordą atvykęs specialistas, praeityje žaidęs Jugoslavijos rinktinėje, o trenerio karjerą 2016 metais pradėjęs Salonikų PAOK klube.

Prisitaikyti V. Ivičius nesuspėjo – „Watford“ vadovai buvo nekantrūs ir atleido jau penktąjį trenerį per pastaruosius metus.

Praėjusio sezono pradžioje buvo atleistas Javi Garcia, o į jo vietą pakviestas Quique Sanchezas Floresas klube taip pat neužsibuvo. Beviek pusmetį „širšes“ muštravo Nigelis Pearsonas, o paskutiniuose praėjusio sezono mačuose jį pakeitė Haydenas Mullinsas.

„Watford“ klubą nuo 2012 metų valdo italų verslininkų Pozzo šeima, kuriai priklauso ir „Udinese“ bei „Granada“ futbolo ekipos. Pozzo valdymo laikotarpiu ilgiau nei metus Votforde dirbo tik du treneriai – Gianfranco Zola ir J. Garcia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)