Šios komandos tarpusavyje santykius aiškinsis trečiadienį Liverpulyje.

Abi ekipos per 12 rungtynių surinko 25 taškus ir yra čempionato lyderės. „Tottenham“ užima pirmąją vietą dėl geresnio įvarčių santykio.

„Tottenham Hotspur“ šalies pirmenybėse jau nepralaimėjo 11 mačų iš eilės. Per tą laiką Jose Mourinho auklėtiniai iškovojo 7 pergales, o 4 dvikovas baigė taikiai. „Liverpool“ nesėkmės nepatyrė per 8 paskutines rungtynes. Abu klubai šį sezoną Anglijos lygoje pralaimėjo tik po vieną kartą.

Tiesa, praėjusiame ture ir „Tottenham“, ir „Liverpool“ prarado po du taškus. „Spurs“ svečiuose 1:1 sužaidė su Londono „Crystal Palace“, o Liverpulio komanda išvykoje tokiu pat rezultatu baigė akistatą su Londono „Fulham“.

„Liverpool“ Anglijos čempionate žaidžia rezultatyviausiai – 27 įvarčiai. Tuo tarpu „Tottenham Hotspur“ demonstruoja geriausią gynybą – praleido tik 10 įvarčių. Šioje ekipoje sunkiai sustabdomi du puolėjai – Heung-min Sonas ir Harry Kane‘as. Jie pelnė atitinkamai 10 ir 8 įvarčius. Visi kiti futbolininkai kartu įmušė tik 6.

„Premier“ lygoje tarpusavio dvikovose kur kas geriau sekasi Liverpulio futbolininkams. Jie Londono ekipą įveikė 27 kartus, 14 sykių jai nusileido, 15 mačų baigėsi lygiosiomis. Anglijos lygoje „Liverpool“ futbolininkai „Tootenham“ palaužė ketveriose pastarosiose rungtynėse. Iš 17-os tarpusavio mūšių įvairiose varžybose „Tottenham Hotspur“ laimėjo tik vieną! Liverpulyje „Tottenham Hotspur“ paskutinį sykį triumfavo 2011 metų gegužės 15 dieną (2:0).

Trečiadienį intrigos turėtų nestigti „Leicester City“ ir Liverpulio „Everton“ akistatoje. Puikiai rungtyniaujantys Lesterio futbolininkai užima trečiąją vietą – 24 taškai per 12 mačų.

„Everton“, kuris praėjusioje dvikovoje 1:0 palaužė pajėgią Londono „Chelsea“ komandą, sukaupė 20 taškų per 12 turų. „Everton“ rikiuojasi septinti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ antradienį bei trečiadienį rodys ketverias „Premier“ lygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

Gruodžio 15 d.

19.50 val. „Wolverhampton Wanderers“ – „Chelsea“ („Go3“),
21.50 val. „Manchester City“ – „West Bromwich Albion“ („TV3 Sport 2“, „Go3“);

Gruodžio 16 d.

19.50 val. „Leicester City“ – „Everton“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.50 val. „Liverpool“ – „Tottenham Hotspur“ („TV3 Sport“, „Go3“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)