Italijos „Serie A“ pirmenybėse Turino „Juventus“ komanda svečiuose 3:1 įrodė pranašumą prieš „Genoa“ vienuolikę.

Antrojo kėlinio pradžioje įvarčiais apsikeitė Paulo Dybala ir Stefano Sturaro, o pergalę šalies čempionams padovanojo du tikslūs C. Ronaldo 11 metrų baudiniai.

Portugalas šią savaitę įmušė keturis įvarčius ir visus juos – 11 metrų baudiniais. Taip pat 35-erių atletas pasižymėjo ir UEFA Čempionųų lygos akistatoje su „Barcelona“.

Taškus Italijoje sekmadienį prarado lyderiai „AC Milan“, kurie 2:2 sužaidė su „Parma“. Milano „Inter“ 3:1 įveikė „Cagliari“, „Atalanta“ 3:0 sutriuškino „Fiorentina“, „AS Roma“ 5:1 sutalžė „Bologna“, o „Napoli“ 2:1 nugalėjo „Sampdoria“.

Ispanijoje sunkią pergalę išvargo „Barcelona“ komanda, kuri namuose 1:0 palaužė „Levante“ komandą ir pakilo į aštuntąją turnyrinės lentelės vietą. Vienintelį įvartį 76-ąją minutę po Frenkie de Jongo perdavimo įmušė Lionelis Messi.

Kitose „La Liga“ rungtynėse sekmadienį „Real Sociedad“ ir „Eibar“ sužaidė 1:1, „Betis“ ir „Villarreal“ taip pat išsiskyrė taikiai 1:1, o „Granada“ 1:0 nugalėjo „Elche“.

Prancūzijos „Ligue 1“ čempionate susitiko favoritai Paryžiaus „Saint Germain“ ir „Lyon“. Namuose žaidę PSG futbolininkai pralaimėjo 0:1 – vienintelį įvartį 35-ąją minutę mušė „Lyon“ puolėjas Tino Kadewere.

Rungtynės baigėsi nemaloniu incidentu. „Lyon“ saugas Thiago Mendesas abiem kojomis įsirėžė į Neymaro čiurną bei už grubią pražangą prieš save išvydo raudoną kortelę.

Tautiečio sutraumuotas Neymaras sunkiai pakėlė skausmą ir aikštę paliko ant neštuvų.

Nugalėtojai su 29 taškais pakilo į antrąją turnyrinės lentelės vietą, o čempionai PSG su 28 taškais buvo nustumti į trečiąją poziciją. Pirmauja 29 taškus turinti „Lille“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)