Pasak pranešimų, sekmadienio rytą policija sulaikė 28-erių futbolininką Quincy Promesą. Atletui pareikšti kaltinimai dėl užpuolimo ir rimto sveikatos sužalojimo.

Sportininkas bus sulaikytas mažiausiai tris paras. Jei olandas bus pripažintas kaltu, jam grės ketverių metų laisvės atėmimo bausmė.

Q. Promesas sulaikytas už nusikaltimą, kurį padarė šių metų liepą. Nyderlandų dienraštis „De Telegraaf“ skelbia, kad futbolininkas peiliu sužeidė savo šeimos narį.

Nuo pernai „Ajax“ garbę ginantis Q. Promesas per 39 mačus šioje ekipoje yra pelnęs 19 įvarčių, iš kurių 3 – šį sezoną. Puolėjas Nyderlandų rinktinėje yra sužaidęs 46 rungtynes bei įmušęs 7 įvarčius.

Vienas geriausių Nyderlandų futbolininkų anksčiau yra vilkėjęs „Sevilla“, Maskvos „Spartak“ ir Enschedės „Twente“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)