35-erių metų gynėjas pranešė, kad kitąmet nebetęs karjeros Marijampolės „Sūduvoje“, kurios garbę gynė nuo pat 2016-ųjų, o prieš tai trejus metus atstovavo Vilniaus „Žalgiriui“.

„Rašau su giliu liūdesiu, bet tuo pačiu – ir dideliu pasididžiavimu. Daugiau nebesu „Sūduvos“ žaidėjas, todėl noriu padėkoti visiems: prezidentui, vadovybei, treneriams ir visiems darbuotojams, o labiausiai sirgaliams. Atidaviau šimtą procentų savęs šiam žaidimui. Ar to buvo gana, jums geriau žinoti.

Aš buvau laimingas „Sūduvoje“, mūsų sėkmė leido didžiuotis būnant čia. Tikiuosi, kad ir jus kartais paversdavau laimingais.

Mano namus Kroatijoje papuoš daugybė trofėjų, laimėtų su „Sūduva“. Gyvendamas Lietuvoje futbolu gyvenau 24 valandas per parą, 7 paras per savaitę ir iš šios gražios šalies parsivežu tik pačius gražiausius prisiminimus.

Tikiuosi, kad aš išliksiu gražiuose jūsų prisiminimuose, nes žinau, kad jūs tikrai liksite manuosiuose. Ir kas žino, galbūt mes dar susitiksime.

Mes už „Sūduvą“! Ačiū visiems! Andro Švrljuga 11“, – savo feisbuko paskyroje brūkštelėjo jis.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)