M. Balotelli be darbo liko praėjusią vasarą, kai „Brescia“ iškrito iš aukščiausios italų lygos „Serie A“. Prie „AC Monza“ jis prisidėjo 2020-2021 metų sezonui.

Buvusiam Italijos ministrui pirmininkui Silvio Berlusconi priklausantis klubas bus devintasis M. Balotelli spalvingoje karjeroje. „AC Monza“ antrojo Italijos diviziono turnyro lentelėje tarp 20 komandų yra devinta.

Italijos rinktinėje žaidęs puolėjas žada, kad padės „AC Monzai“ pakilti į aukščiausią divizioną. Klubas netgi pažadėjo galimybę pratęsti sutartį, jei po sezono pakiltų į „Serie A“.

„Dėkoju už tokią galimybę. Padarysiu viską, kad pasiektume „Serie A“, – „Gazzetta dello Sport“ sakė futbolininkas.


M. Balotelli žaidė abiejuose Milano klubuose, sėkmingai pasirodė pirmuose dviejuose „Manchester City“ sezonuos, tačiau nesėkmingai mėgino pakeisti Luisą Suarezą „Liverpool“ ekipoje.

Palerme gimęs puolėjo trofėjų kolekcijoje yra trys „Serie A“ ir Čempionų lygos titulas, jis taip pat tapo „Premier“ lygos čempionu ir laimėjo FA taurę su „Manchester City“.

Dabartinis Italijos rinktinės treneris Roberto Mancini apgailestavo, kad toks talentingas puolėjas taip ilgai nerado naujo klubo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)